Bystřice pod Hostýnem: Vlastní charitativní bazar pomohl StonoŠce

12.12.2018 14:33

Charitativní bazar se StonoŠkou se pomalu začíná stávat tradicí. Letošní třetí ročník se mohl díky velké vstřícnosti města uskutečnit v prostorách uvolněného bývalého hotelu Podhoran.

Bystřice pod Hostýnem: Vlastní charitativní bazar pomohl StonoŠce
Foto: Bystřice pod Hostýnem
Popisek: Bystřice pod Hostýnem

Zahájení prodeje předcházel velký úklid. S rodiči postižených děti je ale velmi dobrá spolupráce, a proto jsme společně s vypětím všech sil úklid zvládli a prostorám dali přijatelný vzhled. Vydatnou pomocí pro nás byly šikovné ruce tatínka Libora Slezáka.

Dne 4. května 2018 byl slavnostně zahájen prodej pánských, dámských i dětských oděvů a doplňků. Dlouho před tím nám spoluobčané nosili nepotřebné oblečení, a tak jsme mohli zahájit prodej s plnými regály. Letošní teplý podzim nám umožnil mít otevřeno až do poloviny listopadu. Za celou  sezonu se nám podařilo prodat kolem 7 000 kusů oblečení.
Výtěžek z prodeje byl použit na činnost a provoz našeho klubu. Jen namátkou – utržené peníze posloužily k vymalování herny a pracovny v naší klubovně, k zakoupení dataprojektoru, koberce a lina do herny. Z takto získaných peněz jsme také mohli zaplatit asistenty na pobytových akcích a v centru.

Z celého srdce děkujeme všem, kdo nám k tomuto výsledku pomohli. Děkujeme městu za velkou ochotu, dále pak všem těm, kdo náš bazar zásobovali oblečením, a především těm, kdo přišli a nakoupili. Za tak skvělým výsledkem stojí také řada lidí, kteří svůj volný čas trávili v bazárku u pokladny.

Blíží se nejkrásnější svátky roku a StonoŠka všem spoluobčanům přeje krásné Vánoce a hodně osobního štěstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …