Bystřice pod Hostýnem: Vlastní charitativní bazar pomohl StonoŠce

12.12.2018 14:33

Charitativní bazar se StonoŠkou se pomalu začíná stávat tradicí. Letošní třetí ročník se mohl díky velké vstřícnosti města uskutečnit v prostorách uvolněného bývalého hotelu Podhoran.

Bystřice pod Hostýnem: Vlastní charitativní bazar pomohl StonoŠce
Foto: Bystřice pod Hostýnem
Popisek: Bystřice pod Hostýnem

Zahájení prodeje předcházel velký úklid. S rodiči postižených děti je ale velmi dobrá spolupráce, a proto jsme společně s vypětím všech sil úklid zvládli a prostorám dali přijatelný vzhled. Vydatnou pomocí pro nás byly šikovné ruce tatínka Libora Slezáka.

Dne 4. května 2018 byl slavnostně zahájen prodej pánských, dámských i dětských oděvů a doplňků. Dlouho před tím nám spoluobčané nosili nepotřebné oblečení, a tak jsme mohli zahájit prodej s plnými regály. Letošní teplý podzim nám umožnil mít otevřeno až do poloviny listopadu. Za celou  sezonu se nám podařilo prodat kolem 7 000 kusů oblečení.
Výtěžek z prodeje byl použit na činnost a provoz našeho klubu. Jen namátkou – utržené peníze posloužily k vymalování herny a pracovny v naší klubovně, k zakoupení dataprojektoru, koberce a lina do herny. Z takto získaných peněz jsme také mohli zaplatit asistenty na pobytových akcích a v centru.

Z celého srdce děkujeme všem, kdo nám k tomuto výsledku pomohli. Děkujeme městu za velkou ochotu, dále pak všem těm, kdo náš bazar zásobovali oblečením, a především těm, kdo přišli a nakoupili. Za tak skvělým výsledkem stojí také řada lidí, kteří svůj volný čas trávili v bazárku u pokladny.

Blíží se nejkrásnější svátky roku a StonoŠka všem spoluobčanům přeje krásné Vánoce a hodně osobního štěstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.