Česká Lípa: Přijďte do klášterních zahrad užít si letošní masopust

11.02.2020 20:21

Spousta masek, zábavy, hudby, tance a her je pro vás připraveno v rámci letošního českolipského Masopustu. Ten proběhne v neděli 23. února od 12 hodin v klášterních zahradách.

Česká Lípa: Přijďte do klášterních zahrad užít si letošní masopust
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Průvod masek, který se zastaví u radnice a pak projde centrem města, bude z klášterních zahrad vycházet v půl druhé. Od 15 hodin je pak v klášterních zahradách připravena pohádka pro děti v podání oblíbeného Divadla Krabice Teplice.

Po celý den vás bude hudbou bavit dobové Máňa trio, vystupovat budou kejklíři, připraveno je mnoho zábavných her i soutěž o nejlepší masku. K dobrému masopustu však patří také bohaté občerstvení a na něj se pochopitelně můžete těšit také. K dostání budou zabijačkové dobroty, něco dobrého k pití i palačinka Farní charity.

Pokud byste chtěli jít do průvodu, ale nemáte masku, zajděte v sobotu 22. února od 10 hodin na workshop do Centra textilního tisku. Tam si masku vyrobíte a možná i vyhrajete hlavní cenu!

Těšíme se na vás a spolu s námi i organizace, které nám s akcí pomáhají. Děkujeme Kultuře Česká Lípa, vlastivědnému muzeu, českolipské ZUŠ i farní charitě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…