Česká Lípa: Známe vítěze akce Do práce na kole

11.06.2019 19:44

Po celý květen se registrovaní účastníci soutěže Do práce na kole dopravovali do zaměstnání jinak než autem - jezdili na kole, koloběžce, běhali nebo chodili pěšky. Česká Lípa nyní zná vítěze této soutěže.

Česká Lípa: Známe vítěze akce Do práce na kole
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Vyhlášení vítězů proběhne v sobotu 22. června od 15:00 v klášterních zahradách. Tam bude právě probíhat program Domu dětí a mládeže Libertin k Městským slavnostem, návštěvníci se mohou těšit na ukázky nejrůznějších sportů, navíc se budou moci svézt na koloběžkách, které zapůjčí Regionální turistické informační centrum.

Město vyhlásí vítěze hned ve čtyřech kategoriích, a to nejlepší tým, jednotlivce, kteří najezdili na kole nejvíc kilometrů, muže a ženu, kteří do práce nachodili/naběhali nejvíce kilometrů a pak cyklozaměstnavatele roku. A kolik mohli vítězové za květen ujezdit kilometrů? Například vítězi mezi cyklisty se během května podařilo najet neuvěřitelných 1084,6 km, nejlepší chodec/běžec pak ušel/uběhl celkem 430,2 km.

Na vítěze čekají hodnotné ceny - poukazy na vstup do českolipského bazénu, na letní akce v amfiteátru v klášterních zahradách, na vodní hrad Lipý a také poukázky do nově zřízeného bezobalového obchodu na Škroupově náměstí či do prodejny zdravé výživy CL Bio.

Děkujeme partnerům za věnování poukazů a děkujeme také kavárně Split, Union a Kafe Laky za skvělé nápoje pro naše cyklisty během květnové akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…