České Budějovice: Hudebník MARPO vystoupí naživo v IGY

21.09.2018 19:54

Český hudebník MARPO, vlastním jménem Otakar Petřina, se chystá se svou kapelou TroubleGang do CineStar v českobudějovickém IGY Centru. Tam vystoupí na exkluzívní, více než tříhodinové kinotour, jejíž součástí bude akustické vystoupení, projekce filmu i autogramiáda. Akce se koná v neděli 30. září od 19.30 v multikině největšího jihočeského obchodního centra IGY.

České Budějovice: Hudebník MARPO vystoupí naživo v IGY
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„MARPO & TroubleGang vystoupí na této exkluzivní kinotour poprvé v historii. Na konci září se u příležitosti vydání MarpoArena DVD a BluRay kapela vydá do šesti měst, kde v sálech s mimořádně limitovanou kapacitou zhruba 250 míst multikin CineStar vystoupí vždy jen s jednou show. Návštěvníci se mimo jiné mohou těšit i na půlhodinový speciální akustický set a autogramiádu. Sál otevírá v 19.30 a celá akce skončí ve 23 hodin,“ uvedla marketingová manažerka IGY Centra Pavlína Jandová. „Vstupenky jsou už téměř vyprodané, proto by si zájemci měli pospíšit. Koupí je na webu www.marpo.cz,“ doplnila,“ doplnila.

Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina, je český rapper. Byl členem skupiny Charakter crew, vystupoval v seskupení Marpo & Mc Wohnout, poté začal koncertovat jen se svou kapelou TroubleGang. Zároveň je bývalým bubeníkem kapely Chinaski.

Multikino Cinestar v českobudějovickém IGY Centru pořádá nad rámec standardních projekcí speciální akce pro veřejnost pravidelně každý měsíc. Ženám jsou určeny projekce filmů s doprovodným programem a dárky v rámci Dámských jízd, dětem zase Dětské neděle a maminkám s malými dětmi dopolední promítání filmů, které mohou sledovat i se svými nejmenšími dětmi, o něž se během promítání starají asistentky z dětského koutku IGYŠTĚ PRO SVIŠTĚ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…