České Budějovice: Průvodci sociální oblastí i rodinný jsou k dispozici zdarma

09.04.2019 10:51

Aktualizovaná verze brožurky s názvem Průvodce sociální oblastí města, kterou pracovníci odboru sociálních věcí každoročně připravují, je opět k dispozici všem zájemcům zcela zdarma.

České Budějovice: Průvodci sociální oblastí i rodinný jsou k dispozici zdarma
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Obsahuje kompletní přehled poskytovaných sociálních služeb s kontakty na organizace a konkrétní osoby. Brožurku je možné získat v tištěné podobě na radnici v městském informačním centru, distribuována je také všem poskytovatelům služeb. Sociální služby zahrnují poměrně široké spektrum - od seniorů, osob se zdravotním znevýhodněním, děti a mládež, osoby závislé na návykových látkách až po osoby v krizi,“ říká náměstek primátora Viktor Vojtko. Průvodce je také volně ke stažení ZDE.

Další brožurkou, kterou město právě vydalo v nákladu tisíc kusů, je Průvodce pro rodinu 2019/2020. Jedná se o další aktualizované vydání.

„S tímto tištěným pomocníkem mohou rodiče, obrazně řečeno, navštívit divadelní či loutkové představení, odpočinout si v dětském koutku, využít některou ze sociálních služeb, nebo se nechat provést mateřskými a rodinnými centry po Českých Budějovicích. Nově tam najdou informace o dětských skupinách, sociálně právní ochraně dětí a náhradní rodinné péči. Průvodce je k dispozici zdarma, v tištěné verzi na odboru sociálních věcí a v městském informačním centru, ke stažení bude také na webových stránkách města,“ říká náměstek primátora Viktor Vojtko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…