České Budějovice: Záštita projektu „Nesoudíme. Pomáháme“

21.08.2018 16:49

Cílem projektu Nesoudíme. Pomáháme je nabídnout pomoc ženám, které jejich okolí nebo životní okolnosti nutí k podstoupení potratu.

České Budějovice: Záštita projektu „Nesoudíme. Pomáháme“
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Cílem projektu Nesoudíme. Pomáháme je nabídnout pomoc ženám, které jejich okolí nebo životní okolnosti nutí k podstoupení potratu. Tyto ženy díky projektu získají na bezplatné lince Hnutí pro život ČR informace o možnostech řešení jejich situace, včetně kontaktů na odborníky z různých oblastí, na které se mohou obrátit. Takovou iniciativu považuji za užitečnou a velmi potřebnou, a proto projekt podporuji,“ říká k udělené záštitě primátor Svoboda.

Mezi odborníky, kteří s projektem organizovaným Hnutím pro život ČR „Nesoudíme. Pomáháme“ spolupracují, jsou zejména gynekologové, genetici, sociální pracovníci, psychologové, rodinní a výchovní poradci, právníci, krizoví pracovníci azylových domů nebo duchovní.

„Díky záštitě českobudějovického primátora se zvýší informovanost o našich službách i  v tomto městě. Tato podpora nám také pomáhá získávat ke spolupráci místí odborníky na řešení jak zdravotních a psychických, tak i sociálních problémů našich klientek. …,“ oceňuje podporu Českých Budějovic Jaroslava Trajerová, vedoucí projektu „Nesoudíme. Pomáháme“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

7:04 České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

Paměť národa Jižní Čechy má od letošního dubna vypůjčenou Kendeho vilu, dům z roku 1920, zakoupený m…