Český Krumlov: Do Větřní opět pěšky i na kole po staré cestě

01.02.2023 16:59 | Tisková zpráva

Díky vstřícnosti společnosti Ekopalivo Bohemia s.r.o. je opět umožněn průchod i průjezd pro cyklisty na starou stezku podél pravého břehu Vltavy vedoucí z Větřní až k Barevné skále v Novém Spolí.

Český Krumlov: Do Větřní opět pěšky i na kole po staré cestě
Foto: ckrumlov.info
Popisek: Panorama města Český Krumlov

Doposud zde byl zátaras, a to z toho důvodu, že průchod na stezku vede právě přes pozemky a výrobnu společnosti. Díky jednání vedení a vedoucího dopravy městského úřadu je překážka odstraněna a pěší i cyklisté mohou opět tento průchod využívat.

Apelujeme však na všechny, aby dodržovaly bezpečný odstup od výrobny a majetku společnosti, aby mohl být průchod zachován. Vedení bude nadále hledat lepší způsob, jak vyhovět oběma stranám, tedy zachovat průchod a zároveň zamezit neoprávněným vstupům do výroby a k dalším objektům společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…