Český Těšín: Město pořídilo další vánoční ozdoby

30.10.2018 20:31

Dnes začala instalace nových světelných ozdob, které budou společně s původními, které město má od minulých let, zdobit ulice Českého Těšína až do Hromnic, tedy do 2. února 2019.

Český Těšín: Město pořídilo další vánoční ozdoby
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Nově město pořídlo 60 kusů světelných vánočních ozdob, které od dnešního dne firma instaluje na stožáry veřejného osvětlení na ul. Polní (zde začínáme) na sídlišti Svibice, dále na sídlišti Hrabinská a Mojská a také v prostoru před Těšínským divadlem,“ uvedla referentka Jarmila Smelíková. Jedná se o světelné ozdoby ve tvaru vločky s bílým světlem, které doplní stávající osvětlení na stožárech ve tvarech navazujících na vánoční symboliku.

Rozsvícení vánoční výzdoby proběhne v Českém Těšíně dne 30. listopadu, kdy bude rozsvícen také vánoční strom na náměstí v rámci akce Sejdeme se v Adventu. Akce začíná ve 14 hodin jarmarkem řemeslné tvorby a dílnami pro děti. Od 15 hodin začíná hudební program v podání zájmových útvarů českotěšínských škol, ZUŠ Pavla Kalety a folklorního souboru Slezan. Od 17.30 proběhne rozsvícení stromu společně s vyhlášením výsledků soutěže o nejkrásnější betlém.Další akce na náměstí proběhnou 7. a 14.12., program zajišťuje KaSS Střelnice.

Letos doplní výzdobu na vánočním stromě na náměstí dalších 50 kusů kreativních ozdob, které vyrobily děti a učitelky z Mateřské školy v Masarykových sadech. Instalace stromu proběhne kolem 20. listopadu (podrobnosti upřesníme). Kromě toho bude jako každoročně vyzdoben vánočně i vstup do radnice a kašna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…