Cheb: Rekonstrukční práce v části Družstevní ulice

26.04.2020 11:52

V závěru února byla zahájena rekonstrukce Družstevní ulice na sídlišti Skalka. Úpravy se týkají její části od křížení s takzvanou alejí směrem ke křižovatce s ulicí Přátelství.

Cheb: Rekonstrukční práce v části Družstevní ulice
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Vedle celkové rekonstrukce komunikace včetně jejího rozšíření kvůli zajištění bezproblémové průjezdnosti se počítá i s vybudováním nových parkovacích míst, kterých přibude 18, rekonstrukcí chodníků a veřejného osvětlení nebo vybudováním nových kontejnerových stání. Celkově bude vše stát přibližně 4,8 milionu korun. Podle smlouvy s dodavatelem mají práce trvat nejdéle půl roku. Firma však deklarovala, že by rekonstrukci chtěla zvládnout v kratším termínu. V souvislosti s rekonstrukcí a z ní plynoucího dočasného úbytku parkovacích míst zřídilo město v blízkosti stavby zpevněnou parkovací plochu. Nachází se podél navazující části Družstevní ulice na okraji travnaté plochy.

Jak bude postupná revitalizace sídliště Skalka dále pokračovat? V současné době se projektově připravuje rekonstrukce dosud neopravených částí Lesní ulice. Samotná realizace, která bude rozložena do tří let, má začít v příštím roce. Na základě požadavku občanů, který zazněl na únorové informativní schůzce zástupců města a dodavatelské firmy s obyvateli Skalky, má být rovněž zahájena projektová příprava na rekonstrukci zbývající části Družstevní ulice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…