Cheb: V sobotu se poběží již pátý Poutní maraton

16.06.2014 18:51

Účastníci si mohou vybrat jednu ze šesti připravených tras v délce od 422 metrů po klasický maraton.

Cheb: V sobotu se poběží již pátý Poutní maraton
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

V sobotu 21. června pořádají Farní charita Cheb a Běžecká škola Miloše Škorpila za finanční podpory města Cheb již 5. ročník benefičního mezinárodního Poutního maratonu s podtitulem Hospic běží o život. Jeho účastníci si mohou vybrat jednu ze šesti připravených tras v délce od 422 metrů po klasický maraton - 42,2 km, případně zvolit trasu individuální.

Trasa povede poutními místy Chebska a Waldsassenska a zdolat ji je možné chůzí, na kole nebo během. Startuje se od chebského kostela sv. Mikuláše v 9 h (registrace účastníků bude probíhat již od 7 h) a pokračuje se na Loretu, dále do Waldsassenu a na Kappel. Zpátky do Chebu se maratonci a cyklisté vrátí přes sv. Annu u Zelené hory. Celou trasu poutního maratonu bude možné absolvovat i autobusem s cyklovlekem, který bude projíždět všemi poutními místy. Samozřejmě je také možné během závodu kdykoliv přisednout a po odpočinku se vrátit na trať.

Výtěžek této benefiční akce je určen na podporu činnosti obecně prospěšné společnosti Hospic sv. Jiří. Bližší informace najdete na webu www.maraton.farnostcheb.cz.

Ing. Tomáš Ivanič, redaktor Chebských radničních listů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mestocheb.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…