Cheb: Zastupitelé neschválili program zasedání

30.06.2017 13:43

Na programu včerejšího zasedání Zastupitelstva města Chebu bylo k projednání.připraveno 37 materiálů. Program však schválen nebyl.

Cheb: Zastupitelé neschválili program zasedání
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Podle opozičních zastupitelů (ODS, ČSSD, KSČM) byla důvodem údajná špatná komunikace a nemožnost předjednání materiálů před jednáním zastupitelstva. S tímto tvrzením však předsedající starosta Antonín Jalovec nesouhlasí.

„Zhruba před měsícem jsem zaslal všem předsedům opozičních klubů emailovou zprávu s návrhem na společná setkání a případné konzultace v oblasti otázek vedení města. Zpětné reakce byly negativní. Proto dost dobře nechápu tuto argumentaci. To, že nebyl schválen program zastupitelstva, má jediný následek. Musíme navrhnout do patnácti dnů mimořádný termín jednání, abychom mohli materiály týkající se například prodeje pozemků, schválení dotace pro mažoretky a orchestr na zájezd do USA, financování Hospice sv. Jiří řádně projednat. Jedná se totiž o práci všech odborů a zaměstnanců města a některé termíny doslova hoří,“ upřesnil starosta Jalovec.

Před ukončením jednání zastupitelstva byl starostou ještě navržen zástupcům politických klubů další termín k diskusi. V případě zájmu by se politici s vedením města měli sejít v pondělí 3. července.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…