Cheb bude opět hostit stovky běžců z celé České republiky

10.07.2020 15:03

Starosta města Antonín Jalovec nad akcí Valdštejnova desítka 2020 převzal záštitu, ale i jako běžec se již tradičního chebského závodu zúčastní.

Cheb bude opět hostit stovky běžců z celé České republiky
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Dnes byly v rámci tiskové konference, která se konala před chebskou radnicí, představeny oficiální dresy a medaile závodu. Organizátoři akce Rozběhnito.cz si připili na zdar tohoto již pravidelného chebského běžeckého závodu.

Jeden z největších běžeckých závodů v západočeském regionu se chystá na konec prázdnin v Chebu. Poslední srpnovou sobotu 29. srpna se ve městě s téměř tisíciletou historií poběží šestý ročník závodu Valdštejnova desítka 2020. Do Chebu míří stovky běžců z celé České republiky i okolních zemí. Kromě pestré trati tu naleznou komfortní zázemí, které dosahuje
úrovně těch nejlepších závodů v Evropě.

Celé expo závodu vyroste přímo před Špalíčkem na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu. Trasa pak povede historickým centrem i sportovně-relaxačním areálem Krajinka a zájemci o účast mají na výběr hned ze tří možností délky trasy. Pro dvoučlenné týmy bude připraven závod 2x5 km. Kdo si netroufá na celý závod, může absolvovat jen jedno kolo (5 km). Hlavní závod bude měřit 10 km, jak už vyplývá ze samotného názvu závodu. Na své si přijdou i rodiny s dětmi. Pro ty budou připraveny dva dětské závody.

Kapacita závodu je pro letošní ročník stanovena na hranici 600 účastníků. Registrace na závod již běží online a registrační formulář naleznou běžci na www.valdstejnova10.cz. Pokud zbydou nějaká volná čísla, bude možnost registrace i na místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…