Chomutov: V městském parku jsou nové interaktivní prvky pro děti

07.05.2021 15:57

Město Chomutov dokončilo v minulých dnech realizaci jednoho z návrhů, který byl obyvateli města vybrán v rámci 3. ročníku participativního rozpočtu. Pod názvem Interaktivní městský park vyrostlo nedaleko rodinného centra Rozmarýn několik nových zajímavých prvků pro děti.

Chomutov: V městském parku jsou nové interaktivní prvky pro děti
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

„Od roku 2017 jsme zhmotnili už desítky nápadů za více než deset milionů korun. Vše podle přání a představ našich obyvatel,“ řekl primátor Chomutova Marek Hrabáč.

Nové prvky v městském parku jsou především z přírodních materiálů v podobě kulatin z akátového dřeva. Náklady nepřesáhly 220 tisíc korun. Rovnovážné kladiny, vrtidla, pexeso, kuličkolam a přelézačky mají park otevřít více lidem a přispět k zábavné procházce těm nejmenším. Informace o všech projektech participativního rozpočtu, které byly realizovány v minulých letech, naleznete na webových stránkách www.naschomutov.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.