Chomutov: V městském parku jsou nové interaktivní prvky pro děti

07.05.2021 15:57

Město Chomutov dokončilo v minulých dnech realizaci jednoho z návrhů, který byl obyvateli města vybrán v rámci 3. ročníku participativního rozpočtu. Pod názvem Interaktivní městský park vyrostlo nedaleko rodinného centra Rozmarýn několik nových zajímavých prvků pro děti.

Chomutov: V městském parku jsou nové interaktivní prvky pro děti
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

„Od roku 2017 jsme zhmotnili už desítky nápadů za více než deset milionů korun. Vše podle přání a představ našich obyvatel,“ řekl primátor Chomutova Marek Hrabáč.

Nové prvky v městském parku jsou především z přírodních materiálů v podobě kulatin z akátového dřeva. Náklady nepřesáhly 220 tisíc korun. Rovnovážné kladiny, vrtidla, pexeso, kuličkolam a přelézačky mají park otevřít více lidem a přispět k zábavné procházce těm nejmenším. Informace o všech projektech participativního rozpočtu, které byly realizovány v minulých letech, naleznete na webových stránkách www.naschomutov.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…