Chrudim prodala další tisíce metrů pozemků v průmyslové zóně

24.01.2016 20:12

Starosta města Chrudimi ve čtvrtek 21. ledna podepsal smlouvu o koupi pozemků v Průmyslové zóně – západ se společností peform Chrudim s. r. o., která tak získala 25 000 m2 pozemků za celkovou kupní cenu 15 500 000 Kč, která se navýší o platnou zákonnou sazbu DPH.

Chrudim prodala další tisíce metrů pozemků v průmyslové zóně
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Společnost v letošním roce oslaví 25 let svého působení na trhu. Od roku 2010 je součástí nadnárodní skupiny pewag. V Chrudimi bude vyrábět výkovky pro ochranné a transportní řetězy. Součástí nového výrobního závodu bude i obrobna, tepelné zušlechťování, prášková lakovna a montáž finálních produktů.

„Na projektu aktivně pracujeme, zahájení výroby plánujeme nejpozději do dvou let,“ uvedl jednatel společnosti Ing. Karel Štěch.

Starosta Petr Řezníček doplňuje: „Jsme rádi, že společnost peform drží tradici kovárenské výroby ve městě a že v novém závodě přibude dalších 80 pracovních míst.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …