Děčín: Jeden kraj - tři různé zoo

09.04.2019 9:15

Slavnostní vyhodnocení úspěšného projektu s názvem „Jeden kraj – tři různé zoo“ se bude konat ve čtvrtek 11. dubna 2019 ve 14 hodin v Zoo Děčín u nově zrekonstruované expozice chápanů středoamerických mexických.

Děčín: Jeden kraj - tři různé zoo
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Na programu setkání, u kterého nebude chybět náměstek hejtmana pro regionální rozvoj Zdeněk Matouš, bude vyhodnocení loňského ročníku, předání cen vítězům a představení letošní kampaně.

Projekt „Jeden kraj – tři různé zoo“ funguje úspěšně již od roku 2016. Jeho cílem je propagace nejen tří zajímavých turistických cílů, ale také podpora návštěvnosti celého Ústeckého kraje.

Jeho hlavní myšlenkou je společná cenově zvýhodněná vstupenka do zoologických zahrad Ústeckého kraje - Zoo Děčín, Zoo Ústí nad Labem a Zooparku Chomutov, která přináší i další bonus v podobě soutěž o zajímavé ceny. Na realizaci projektu se podílí nejen zoologické zahrady, ale také Ústecký kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…