Děčín: Lidé podali čtyřicet návrhů

07.07.2020 13:02

Až do konce května mohli lidé v Děčíně podávat návrhy, jak vylepšit město Děčín. Třetí ročník akce Tvoříme Děčín nyní vstupuje do další fáze, kdy úředníci magistrátu všechny došlé návrhy kontrolují a prověřují, zda je možné je vůbec realizovat.

Děčín: Lidé podali čtyřicet návrhů
Foto: mmdecin.cz
Popisek: Děčín

Celkem letos dorazilo na děčínský magistrát 40 různých návrhů, prohlédnout si je můžete na webových stránkách ZDE, stejně jako si tam můžete prohlédnout návrhy předchozích dvou ročníků. Dozvíte se také, v jaké fázi konkrétní projekty jsou.

„Děkujeme všem, kteří se do projektu zapojili,“ říká Jaroslav Hrouda, pověřený funkcí primátora. „Přestože město kvůli koronaviru počítá s propadem příjmů, akci Tvoříme Děčín, kdy lidé sami navrhují vylepšování našeho města, jsme nestopli,“ dodává.

Pět milionů korun. Tolik peněz je tedy i letos připraveno na návrhy lidí v rámci takzvaného participativního rozpočtu. Návrhy, které bude možné realizovat, postoupí do hlasování. Lidé pak rozhodnou o vítězných návrzích. Hlasovat se bude v říjnu letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…