Dvůr Králové nad Labem: Obnova vodovodu a kanalizace v ulici Pod Safari

02.09.2018 19:03

Městské vodovody a kanalizace informují, že bude provedena výměna vodovodu a kanalizace v ulici Pod Safari ve Dvoře Králové nad Labem, kterou provede MěVaK v rámci investic do obnovy infrastrukturního majetku města.

Dvůr Králové nad Labem: Obnova vodovodu a kanalizace v ulici Pod Safari
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

V návaznosti na tyto stavební práce bude též, ve spolupráci s odborem rozvoje a investic MěÚ Dvůr Králové n. L., provedena rekonstrukce asfalto-živičného povrchu komunikace v této lokalitě a také dojde k rekonstrukci jednostranného chodníku v této ulici. Obnova vodohospodářské infrastruktury potrvá od 3. 9. do cca 13. 10. 2018. Rekonstrukce povrchů se předpokládá v roce 2019, přesný termín a rozsah prací bude upřesněn.

Stran výměny vodovodu a kanalizace: vodovodní řad bude proveden z tvárné litiny DN200, kanalizace pak z trub ULTRARIEB DN400, SN12, včetně odboček ke stávajícím přípojkám, které budou v rámci stavby vyměněny, pouze však na hranici pozemku předmětného odběratele. V případě požadavku odběratelů bude MěVaK v rámci časových možností provádět kompletní výměny přípojek, případně si budou moci odběratelé provést stavební, resp. zemní práce svépomocí.

Předběžný termín provádění stavebních prací je stanoven od 3. 9.2018, práce potrvají do cca 13. 10.2018. Termín dopravní uzavírky bude v nejbližší době upřesněn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…