Dvůr Králové nad Labem: Vstup na Tyršovo koupaliště bude nově přes turnikety

22.04.2019 21:10

V současné době probíhají přípravy na zahájení sezony na Tyršově koupališti ve Dvoře Králové nad Labem.

Dvůr Králové nad Labem: Vstup na Tyršovo koupaliště bude nově přes turnikety
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

Permanentky se budou prodávat v předprodeji na pokladně koupaliště v pátek 3. května od 9:00 do 12:00 hod. a v pátek 10. května od 15:00 do 18:00 hod. Po otevření koupaliště budou permanentky k dostání během otevírací doby na pokladně. Návštěvníci budou nově do areálu a z něho ven procházet turnikety.

Ti, kteří si u pokladny zakoupí jednorázovou vstupenku, dostanou lístek s čárovým kódem, majitelé permanentek budou mít k dispozici čipové karty: nepřenosné sezonní na jméno nebo přenosné na zakoupený počet vstupů. Hendikepovaní či maminky s kočárky budou moci pro snazší průchod využít elektronicky ovládanou bránu.

Při průchodu turnikety budou čipové karty zaznamenávat každý příchod i odchod. Zatímco v případě přenosných čipových karet na počet vstupů dojde při průchodu turniketem k odečtení předplaceného kreditu, v případě čipových karet na jméno se na koupaliště budete moci vrátit až po uplynutí 3 hodin od opuštění areálu.

Čipové karty budou vydávány proti záloze 100 Kč a v případě ztráty čipové karty na jméno bude po nahlášení majiteli vystavena nová, záloha však propadne.

Od začátku sezony bude na Tyršově koupališti platit nový ceník. Vstupné – dospělí: celodenní 60 Kč, po 17. hodině 30 Kč, na poslední hodinu 10 Kč. Mládež od 6 do 18 let: celodenní 30 Kč, po 17. hodině 20 Kč, na poslední hodinu 10 Kč. Dospělí nad 60 let: celodenní 40 Kč, po 17. hodině 20 Kč, na poslední hodinu 10 Kč. Děti do 6 let a držitelé průkazů ZTP/ZTP-P: zdarma. Sezonní permanentky – mládež od 6 do 18 let, studenti a dospělí nad 60 let: 650 Kč, dospělí 1.100 Kč. Rodinné permanentky: 10 vstupů 350 Kč, 30 vstupů 900 Kč, 60 vstupů 1.500 Kč. Pronájem kabin na sezonu: 1.100 Kč, jednorázové zapůjčení kabiny: 30 Kč/den.

Permanentky se budou prodávat v předprodeji na pokladně koupaliště v pátek 3. května od 9:00 do 12:00 hod. a v pátek 10. května od 15:00 do 18:00 hod. Po otevření koupaliště budou permanentky k dostání během otevírací doby na pokladně.

V současné době probíhají na koupališti přípravy na zahájení sezony. Došlo k úpravám zeleně a byl rozšířen počet bezpečnostních schránek z 20 na 40.

Otevření koupaliště závisí jednak na počasí, jednak na výsledku každoroční hygienické kontroly. Sledujte tak stránky TSm www.tsdvur.cz a stránky města www.mudk.cz, kde budeme o termínu otevření koupaliště informovat.

Po skončení letošní sezony jsou na Tyršově koupališti plánovány zásadnější úpravy, a to stavba nového hlavního sociálního zařízení u plaveckého bazénu a dále vznikne nové sociální zázemí pro imobilní návštěvníky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…