Frýdek-Místek: Děti se o prázdninách nudit nebudou

28.06.2017 14:40

Statutární město Frýdek-Místek pořádá každoročně prostřednictvím své příspěvkové organizace Středisko volného času Klíč akci Prázdniny ve městě. Jedná se o více jak pět desítek akcí, konaných v době letních prázdnin ve všední dny v různých částech města. Cílem je zabavit děti v době, kdy jsou jejich rodiče v práci.

Frýdek-Místek: Děti se o prázdninách nudit nebudou
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Celý projekt je financován z městského rozpočtu, takže vstup na akce je pro děti zcela ZDARMA. Připraveny jsou pro ně pohybové aktivity, výtvarné dílny, turnaje, deskové hry, soutěže, ukázky tábornických dovedností, výlety, exkurze a podobně,“ připomenul náměstek primátora Pavel Machala.

V prvním prázdninovém týdnu se děti budou moci naučit střílet z luku, vyrobit si něco ve výtvarné dílně, poměřit síly v sedmiboji, zahrát si beachvolejbal nebo vyzkoušet bojové umění  jiu-jitsu. U některých akcích je podmínku účasti přihláška, jedná se zejména o výlety mimo město nebo o vodní hrátky.

Program Prázdniny ve městě na http://www.klicfm.cz/akce a také ve Zpravodaji č. 12.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…