Frýdlant: Další projednávání územní studie lokality Sídlištní proběhne 13. září

04.09.2018 16:00

Budoucnost lokality nazvané Sídlištní hledá od června město Frýdlant. Jedná se o prostor tvořený ulicemi Husova, Školní, Sídlištní, Příčná a částí ulic Fügnerova a Lužická. Město Frýdlant v této souvislosti žádá obyvatele nejen zmíněné oblasti o součinnost při hledání budoucího smysluplného využití lokality.

Frýdlant: Další projednávání územní studie lokality Sídlištní proběhne 13. září
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

„Ve zmíněné oblasti v současné době pracujeme na plánu jejího rozvoje v příštích zhruba dvaceti letech. Chceme, aby se do tohoto plánování zapojili i samotní občané města. Aby sami řekli, co jim v lokalitě chybí nebo co jim přebývá,“ vysvětluje starosta města Dan Ramzer.

Vyjádřit by se k budoucí podobě prostoru měli nejen ti, kteří v něm žijí, ale vítány jsou nápady i ostatních obyvatel města. V červnu měli občané možnost vyplnit speciálně vytvořený dotazník a zúčastnit se prvního veřejného projednávání územní studie. Ve čtvrtek 13. září 2018 pak proběhne v prostorách školní jídelny ve Školní ulici č. p. 692 druhé veřejné projednávání. Začátek je v 17.00 hodin. Architekti budou mít na tomto setkání již připraveno několik variant řešení lokality, o kterých budou moci přítomní diskutovat, případně nápady doplňovat.

Územní studie lokality Sídlištní je součástí projektu nazvaného „Územní studie veřejného prostranství ve Frýdlantu lokalit Podzámčí, Novoměstská II., Sídlištní“, číslo projektu CZ.06.3.72/0.0/0.0/15_012/0005160. V jeho rámci už v současné době dochází k možné budoucnosti v lokalitě Novoměstská II. a připravuje se územní studie pro lokalitu Podzámčí. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…