Frýdlant: Starosta města přivítal v obřadní síni další nové občánky

30.10.2017 7:35

Nově narozené občánky přivítal v sobotu 21. října 2017 ve Frýdlantu v obřadní síni starosta města Dan Ramzer. Za přítomnosti jejich rodinných příslušníků uvítal mezi občany města celkem sedmnáct dětí. Opět převažovali chlapci, kterých bylo jedenáct.

Frýdlant: Starosta města přivítal v obřadní síni další nové občánky
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Každý z nových občánků dostal z rukou matrikářky Městského úřadu Frýdlant Ivany Spatzierové plyšovou hračku, maminky pak starosta města Dan Ramzer obdaroval květinou a pamětním listem. "Rodiče dětí se nám poté zapsali do pamětní knihy a mohli se tradičně také vyfotografovat se svou ratolestí uloženou do dřevěné malované kolébky," říká matrikářka.

Vítání občánků je ve Frýdlantu na programu čtyřikrát až pětkrát za rok. „Celkem přivítáme ročně kolem stovky miminek. V poslední době převažují chlapci,“ dodává. Sobotnímu aktu vévodili Mirkové, kteří se sešli dva.

Starosta všem popřál, ať je v životě potká co nejvíc toho dobrého a ať najdou štěstí. „Miminkům i rodičům přeji spokojený společný život. Rodičům pak hodně trpělivosti, bezpodmínečné lásky a odvahy, protože být svému dítěti dobrým rodičem není leckdy vůbec lehký úkol. Nicméně stojí to za to," uzavřel Dan Ramzer. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…