Havířov: Místní akční plán III bude opět mapovat potřeby škol

13.05.2022 19:31 | Tisková zpráva

Statutární město Havířov se od ledna 2022 stalo nositelem projektu „Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Havířov III“, registrační číslo CZ.02.3.68/0.0/0.0/20_082/0020411.

Havířov: Místní akční plán III bude opět mapovat potřeby škol
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Naším cílem je podpořit větší zapojení rodičů do života škol, umožnit spolupráci a výměnu zkušeností aktérů, především u pedagogů a zřizovatelů. Dalším cílem je mapovat a analyzovat potřeby v území pro další vzdělávání a věnovat se novým výzvám v oblasti vzdělávání, včetně přípravy dlouhodobé strategie a akčních plánů.

Projekt podporuje společné plánování a sdílení aktivit na celém území ORP Havířov (tj. Havířov, Těrlicko, Albrechtice, Horní Suchá a Horní Bludovice) za účelem zlepšení kvality místního vzdělávání ve školách, ale i u neformálních vzdělavatelů.

Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR v rámci výzvy OP Výzkum, vývoj a vzdělávání a bude realizován po dobu 23 měsíců. Těšíme se na spolupráci se zapojenými školskými subjekty a organizacemi neformálních vzdělavatelů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…