Hlavní město zahájilo plesovou sezonu

03.12.2015 8:27

Plesovou sezonu v Praze v sobotu zahájil Reprezentační ples hlavního města Prahy a Obecního domu. V úvodu této společenské události pozvali moderátoři Aleš Háma a Václav Kopta primátorku Adrianu Krnáčovou a zástupce plesového výboru na podium, odkud pozdravili přítomné účastníky.

Hlavní město zahájilo plesovou sezonu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

První tanec patřil právě primátorce Adrianě Krnáčové, ke které se následně připojili členové městské rady a plesového výboru.

„Na základě reakcí návštěvníků, se kterými jsem měla možnost se plese potkat, jsem slyšela na letošní Ples hlavního města Prahy jen slova chvály. Myslím, že se nám povedlo krásně otevřít nejen plesovou sezónu, ale i dobu adventu. Děkuji všem, kteří se této společenské události zúčastnili a se kterými jsem se mohla potkat nejen na tanečním parketu,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Pro více než tisíc přítomných návštěvníků byl připravený hlavní i doprovodný program. K poslechu i tanci ve Smetanově síni zahrál Český národní symfonický orchestr a Ondřej Havelka & His Melody Makers a nechybělo ani předtančení. Bohatý doprovodný program probíhal i v dalších sálech. V Grégrově a Sladkovského sálech vystoupili například Smooth JAZZ band, Top Dream Copany, anebo Miroslav Paleček a Pavel Fořt. V rámci půlnočního překvapení se představil 4TET.

Účastníci plesu měli též možnost odnést si domů fotografii nejen se svým doprovodem ale také se sochou golema v pozadí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…