Hodonín: Dobrovolníkům poděkovali koncertem

12.09.2020 11:44

Koncertem poděkovalo včera město Hodonín dobrovolníkům, kteří různými způsoby, nezištně a ve svém volném čase, pomáhali jiným v době jarní koronavirové krize S částí dobrovolníků se setkal a poděkoval jim na radnici i starosta města.

Hodonín: Dobrovolníkům poděkovali koncertem
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Na koncertě zahrály kapely Savana, Kiša Mařa Banda a ABBA Diamonds revival, které se připojily k poděkování dobrovolníkům a vzdaly se svých honorářů.

Celkem se na jaře zapojilo do pomoci kolem 150 osob. Byli to lidé z Hodonína i z blízkých obcí, ale i spolky, organizace, obce a kolektivy. Někteří šili a rozváželi roušky či dezinfekci, jiní obstarávali nákupy a obědy pro seniory, další věnovali peníze, vyráběli ochranné štíty nebo obstarávali potřebný materiál. S částí dobrovolníků, kteří se dostavili na setkání do obřadní síně radnice, se pozdravil starosta města Libor Střecha a osobně jim poděkoval za pomoc občanům i městu. Každý z dobrovolníků obdržel od města pamětní list a malý dárek.

Ti z pozvaných dobrovolníků, kteří se setkání nemohli zúčastnit, si mohou vyzvednout pamětní list i dárek v přízemí radnice v oddělení vnějších vztahů, a to až do konce měsíce září. Všem, kteří se na jaře zapojili do pomoci ve prospěch druhých, upřímně děkujeme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…