Hodonín: Rekonstrukce ulice Vančurova začne na jaře příštího roku

27.09.2018 8:36

Plánované a již avizované zahájení rekonstrukce ulice Vančurova se na poslední chvíli zastavilo a rekonstrukce se přesouvá na jaro příštího roku.

Hodonín: Rekonstrukce ulice Vančurova začne na jaře příštího roku
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Důvodem k tomuto rozhodnutí je špatný stav vodovodu, který leží v těsné blízkosti staveniště a částečně do staveniště zasahuje. Připravuje se jeho celková oprava.

Kompletní opravu vodovodu připravuje její majitel VAK Hodonín na jarní měsíce příštího roku. To by však znamenalo zásahy do ulice, jejíž nová podoba měla být hotova do konce letošního roku. Stavební práce počítají i s úpravou zelených ploch a pro ně budou na jaře rovněž vhodnější klimatické podmínky. Cílem vedení města je zkoordinovat stavební práce tak, aby co nejméně zatěžovaly život obyvatel v této části města a časově byly co nejkratší. Proto se radní města na svém posledním jednání rozhodli přesunout termín rekonstrukčních prací v ulici Vančurova na jaro příštího roku a provést veškeré práce v jednom termínu.

Oprava ulice Vančurova je dalším pokračováním projektu revitalizace panelových sídlišť v Hodoníně, který se po částech uskutečňuje už několik let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…