Hradec Králové: Koupaliště Flošna prodlužuje otevírací dobu

18.06.2017 19:42

Od pondělí 19. června dojde k prodloužení otevírací doby na letním koupališti Flošna do 20 hodin. Ve všední dny je Flošna otevřena již od 6 hodin ráno, v sobotu a neděli od 9 hodin.

Hradec Králové: Koupaliště Flošna prodlužuje otevírací dobu
Foto: Archiv autora
Popisek: Koupaliště Flošna

Koupaliště Flošna zahájilo osmou letní sezónu 27. května 2017. Od otevření do 14. června si přišlo zaplavat již přes 13 000 návštěvníků. Tak, jako v minulých letech bude i v této sezóně na Koupališti Flošna probíhat noční koupání. Noční koupání je pořádáno podle předpovědi počasí a je zveřejňováno na internetových stránkách www.snhk.cz/flosna nebo na facebooku Koupaliště Flošna. Noční koupání probíhá od 21.00 do 23.30. Voda v bazénech na Koupališti Flošna je vyhřívána a její minimální teplota je udržována na 26 °C.

Koupaliště Flošna nabízí návštěvníkům 50m plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén se dvěma minitobogány. Dále si můžete užít velmi rychlý dušový tobogán, ke kterému jsou k dispozici nové jednoduše i dvojduše. Klasickou zábavou je tobogán sjížděný na zádech nebo vsedě. Oba tobogány obtéká líná řeka. Jedním z velkých lákadel je adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky.

K občerstvení návštěvníků slouží restaurace a letní altán. Nově jsou k dispozici i nápojové automaty, kde je možné si zakoupit chlazené nápoje

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…