Hradec Králové: Město ocení nadějné sportovce

01.03.2018 13:46

Vítěze 13. ročníku ankety „Naděje královéhradeckého sportu“ bude veřejnost znát příští pondělí, slavnostní vyhlášení se bude konat tradičně v sále hradecké filharmonie v podvečer od 18 hodin. Patronkou letošního ročníku je reprezentantka České republiky a mistryně světa v hokejbalu Lucie Rejlová.

Hradec Králové: Město ocení nadějné sportovce
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Za své úspěchy a sportovní výsledky v loňském roce bude oceněno dvacet individuálních sportovců a kolektivy v kategoriích mládeže do 18 let. Konkrétní jména oceněných každoročně navrhuje výběrová komise složená ze zástupů města, Královéhradecké unie sportu a sportovních novinářů z regionu. Tento návrh následně sportovní komise rady města projedná a doporučí ke schválení radě a zastupitelstvu města Hradec Králové.

Ohlédnutí za minulými ročníky, včetně fotogalerií naleznete ZDE.

Součástí vyhlášení výsledků ankety v pondělí 5. března 2018 bude tradičně bohatý doprovodný program. V průběhu slavnostního večera se ve svých exhibicích a vystoupeních představí například oddíl taekwonda hradeckého Sokola, sportovní šermíři jednoty Orel, ukázky bojových umění předvedou členové Nozomi Dojo. Kulturní část obstará Základní umělecká škola Střezina nebo taneční skupina T-BASS.

Vstup na tuto sportovně společenskou akci je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.