Hradec Králové: Speciální večer v městských lázních - relaxace s UV barmanskou show

12.02.2020 9:15

Na sobotu 22. února si aquacentrum v městských lázních opět nachystalo speciální večer. Pro návštěvníky je připravený relaxační večer s UV barmanskou show.

Hradec Králové: Speciální večer v městských lázních - relaxace s UV barmanskou show
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Profesionální barmanskou exhibici rozšířenou o efekty UV lamp a speciálně upraveného vybavení, jako jsou zářící lahve a shakery létající ve vzduchu, můžete shlédnout od 21.10 hod.  Po celý večer bude mimo jiné otevřen samostatný mobilní bar na míchané nápoje

Návštěvníci se budou moci těšit na tradiční sekt 1+1 na baru u vody nebo masážní koutek, kde masérky z thajského masážního salónu Thai Touch budou dopřávat zájemcům krátké ochutnávky thajských masáží. Samozřejmostí je i vstup zdarma do Sauna & SPA zóny aquacentra, kde kromě finské sauny najdete i ledovou studnu a venkovní atrium. V odpočinkové místnosti vám bude zurčet vodopád na skle a malé občerstvení si můžete zakoupit i tady.

Celý relaxační večer si můžete užít za báječnou cenu 100 Kč pro majitele čipových hodinek a za 120 Kč na jednorázový vstup bez jakýchkoliv doplatků za čas. Začínáme ve 20.30 a rozloučíme se ve 23.00 hodin. Připomínáme, že vstup je omezen pro osoby starší 15 let.

Novinkou pro tento večer je možnost zakoupení vstupenek v předprodeji na recepci Městských lázní a pokladně plaveckého bazénu s platbou buď čipovými hodinkami nebo ostatními platbami, a taky možnost rezervace na emailu mestke.lazne@snhk.cz. Předprodej i rezervace jsou možné do pátku 21. února 2020. Pokud budete mít rezervace, je nutné dorazit na recepci do 20.15 hodin, abyste si mohli své rezervace uplatnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…