Jablonec nad Nisou: Město stanovilo nájemné ve svých opravených bytech

08.12.2021 12:46 | Tisková zpráva

Oddělení správy bytových objektů opravilo další volné malometrážní byty v Prosečské a Opletalově ulici nákladem téměř 400 tis. korun. Nájem v opravených bytech o velikosti 1+1 a 0+1 město stanovilo na 120 korun/m2.

Jablonec nad Nisou: Město stanovilo nájemné ve svých opravených bytech
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

V obou bytech byly opravené omítky, podlahy včetně položení nových krytin, elektro i vodoinstalace. Vybavené jsou novými kuchyňskými linkami včetně elektrického vařiče nebo sporáku. Rekonstrukcí prošla také sociální zařízení, zatímco v jednom bytě bylo třeba interiérové dveře vyměnit, ve druhém je stačilo stejně jako radiátory pouze natřít. V obou bytech město stanovilo jednotné nájemné, a to 120 Kč/m2.

Nyní budou byty zařazené do výběrového řízení zveřejněného na informační desce oddělení správy bytů ve výloze v ulici Kamenná a na úřední desce městského webu. „Prohlídky bytů se domlouvají se na konkrétní čas tak, aby se nepotkalo více zájemců najednou, poté se zkontrolují a vyhodnotí podané žádosti a rada města rozhodne o nových nájemcích,“ vysvětluje postup vedoucí oddělení správy bytových objektů Jana Jodasová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…