Jablonec nad Nisou: Mšeno má nový osadní výbor

22.04.2019 16:58

Osadní výbor Mšeno obnovil svoji činnost. Na jednání přípravného výboru 1. dubna 2019 se sešlo jedenáct navrhovaných členů.

Jablonec nad Nisou: Mšeno má nový osadní výbor
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Jako svého předsedu navrhli prostřednictvím tajné volby bývalého zastupitele města Františka Peška, který obdržel devět hlasů. Navržené členy a předsedu osadního výboru posvětilo na svém jednání 16. dubna 2019 Zastupitelstvo města Jablonec nad Nisou.

Řadovými členy osadního výboru jsou učitelka Petra Nováková, ředitel akciové společnosti Jablonecká dopravní Luboš Wejnar, projektant mostních konstrukcí Petr Řezka, grafička Alena Hofmanová, pracovnice ve farmacii Zuzana Nosková, ředitel Jabloneckého kulturního a informačního centra a zastupitel Petr Vobořil, architektka a urbanistka Tereza Nalezená, radní Jan Polák, živnostnice Marie Maturová, kontrolorka kvality vod Renata Svátková.

V osadním výboru zbývají ještě dvě volná místa, konkrétně jedno ze ZSJ Mšeno nad Nisou – U Jelena a druhé ze ZSJ Mšeno nad Nisou – U Navety. V průběhu volebního období je možnost tato místa doobsadit. V případě zájmu se můžete obrátit na pracovníka magistrátu Jana Štola na tel.: 483 357 319 nebo emailu stol@mestojablonec.cz. Hlavními tématy, kterými se mj. bude osadní výbor zabývat jsou péče o veřejnou zeleň, přehrada a její okolí, zimní údržba či problémy související s dopravou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…