Jablonec nad Nisou: Primátor vyjádřil dík Heleně Erbenové

03.08.2015 19:49

Pondělní odpolední program primátora Jablonce nad Nisou Petra Beitla zpříjemnilo setkání s paní Helenou Erbenovou, držitelkou stříbrné medaile z Mistrovství Evropy v terénním triatlonu v Německu.

Jablonec nad Nisou: Primátor vyjádřil dík Heleně Erbenové
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Paní Erbenovou doprovázel její otec a pětiletá dcera Mája, která nebyla s maminkou na radnici poprvé. Po předání dárků a zápisu do pamětní knihy se paní Helena pochlubila získanými medailemi a předala Petru Beitlovi svoje startovací číslo ze zmiňovaných závodů.

Potěšení nad tímto dárkem vyjádřil primátor slovy: „Těší mě nejen váš úspěch, ale i váš dárek, který se stane součástí zápisu v pamětní knize města.“ Další chvíle návštěvy probíhaly v přátelské atmosféře, při které si přítomní vyměňovali zkušenosti z cest do zahraničí. Paní Erbenová se mj. svěřila se svými plány a obavami souvisejícími s přípravou cesty do Číny, kde se má zúčastnit dvou závodů v září letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…