Jablonec nad Nisou: První listopadová úřední sobota nebude

31.10.2020 13:53

Jablonecký magistrát ruší listopadovou pracovní sobotu i sanitární den v budově v ulici Komenského 8. Důvodem je současná situace související s vládními opatřeními.

Jablonec nad Nisou: První listopadová úřední sobota nebude
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

„Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci i veškerým omezujícím opatřením bude na odboru správním jabloneckého magistrátu v budově Komenského 8 zrušená listopadová úřední soboty, která byla plánovaná na 7. listopadu. Zároveň se také ruší obvyklý sanitární den, který pracovní sobotě vždy předchází. A tak je možné na základě telefonické dohody ve sjednaném čase si na konkrétním pracovišti vyřídit svou úřední záležitost také v pátek 6. listopadu,“ říká vedoucí odboru správního Petr Karlovský.

Od minulého týdne zavedl správní odbor regulaci vstupu klientů do úřadu. „K tomuto opatření jsme museli přistoupit vzhledem k nedostatečným kapacitám čekáren. Nebyli bychom schopní dodržovat minimální vzdálenosti mezi klienty,“ vysvětluje vedoucí odboru. Ten už v polovině týdne kladně hodnotil přístup veřejnosti k regulaci vstupu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…