Jablonecká rodina 2012

05.09.2012 15:59

První ročník soutěže pro všechny jablonecké rodiny vyhlašuje statutární město Jablonec nad Nisou. „Úkolem účastníků soutěže je vytvořit plakát o své rodině a o tom, co všechno společně zažili v roce 2012,“ říká Simona Hušková, koordinátorka komunitního plánování.

Jablonecká rodina 2012
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Plakát o velikosti A1 nebo A2 musí obsahovat nejméně 5 fotek a 1 obrázek ze života rodiny. Soutěžní plakáty přijímá do 31. prosince vnitřní informační středisko jabloneckého magistrátu.

Odborná porota jednotlivá díla vyhodnotí a ty nejzajímavější odmění hodnotnými cenami. Slavnostní vyhlášení soutěže Jablonecká rodina 2012 se uskuteční na promítání rodinného filmu v rámci Týdne partnerství. Ti nejlepší mohou získat rodinnou permanentku do bazénu, rodinnou vstupenku do kina, společenské hry a mnoho dalších pěkných cen.

„Na zadní stranu svého plakátu nezapomeňte uvést své jméno a kontaktní údaje, o konání slavnostního vyhlášení soutěže vás budeme informovat,“ apeluje na účastníky soutěže Hušková.

Více informací na www.jabloneckarodina.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…