Jeseník: Město připravuje strategický plán rozvoje, zapojte se do ankety

27.02.2018 13:02

Město Jeseník připravuje strategický plán rozvoje města a občané se mohou zapojit do jeho tvorby svým názorem a zkušenostmi formou ankety v tištěné či elektronické podobě. Uzávěrka průzkumu je 20. března 2018.

Jeseník: Město připravuje strategický plán rozvoje, zapojte se do ankety
Foto: wikipedia
Popisek: Pohled na Jeseník.

Strategický plán jako základní rozvojový dokument bude sloužit ke stanovení hlavních rozvojových směrů města. Jinými slovy bude tento dokument oficiální konsensuální „dohodou“ obyvatel a představitelů města, které oblasti života v Jeseníku budou v následujícím období prioritně řešeny a jakým způsobem. Anketa je anonymní a vyplnění dotazníku zabere cca 5 minut. Dovolujeme si proto občany požádat o vyplnění následujícího dotazníku, který má určit největší problémy, které je ve městě trápí.

Dotazník lze vyplnit prostřednictvím tištěné verze, která je distribuována v těchto dnech společně s informačním měsíčníkem Naše město nebo elektronicky prostřednictvím webových stránek města ZDE.

Vyplněné tištěné dotazníky mohou lidé odevzdat do boxů, které jsou umístěné v budovách městského úřadu a v Informačním centru Katovna. O výsledcích budou občané informováni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

10:28 Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

Jablonecká náměstkyně primátora pro oblast humanitní přivítala v obřadní síni vítěze okresních kol v…