Jeseník: Nový provozovatel Senior Taxi

26.02.2021 7:35

Od pondělí 1. března bude novým provozovatelem Senior Taxi firma OK TAXI Jeseník. Nahradí tak společnost Black&White, která odstoupila od smlouvy 1. února. Senior Taxi tak bude zajišťovat spolu s TAXI z Yesu.

Jeseník: Nový provozovatel Senior Taxi
Foto: wikipedia
Popisek: Pohled na Jeseník.

K prvnímu únoru vypověděla smlouvu s městem taxislužba Black&White, a proto klienti městského Senior Taxi zvýhodněnou jízdu u této firmy již nezískají. V uplynulých dnech však podepsali zástupci města smlouvu se společností OK TAXI Jeseník. Ta do městské služby Senior Taxi přináší své letité zkušenosti, které získala při poskytování vlastního projektu SENIOR S OK TAXI, jehož prostřednictvím již přes pět let nabízí dotované jízdné jesenickým seniorům od 65 let.

„Velice nás těší, že jsme po letech našli s vedením města společnou shodu a můžeme tak našim seniorům nabídnout zase něco víc,“ uvedla manažerka společnosti OK TAXI Jeseník Jana Fantová.

Službu Senior Taxi si můžete objednat na následujících číslech:
OK TAXI Jeseník 603 759 565
TAXI z Yesu 775 021 292

S případnými dotazy se můžete obrátit na Bc. Alenu Kalinovou, tel. 584 498 406, email: alena.kalinova@mujes.cz, (IPOS) ul. K. Čapka 1147/10, blok A, 4. patro, dveře č. 406

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …