Jičín: Smlouva na projektovou dokumentaci na rekonstrukci Masarykova divadla je podepsána

27.02.2018 6:34

Dnes se uskutečnilo slavnostní stvrzení smlouvy na projektovou dokumentaci na rekonstrukci Masarykova divadla v Jičíně.

Jičín: Smlouva na projektovou dokumentaci na rekonstrukci Masarykova divadla je podepsána
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Dokument podepsala firma MEPRO s.r.o., která zvítězila ve výběrovém řízení, a za objednatele město Jičín a TJ Sokol Jičín. Vysoutěžená cena je 2 286 000 Kč bez DPH.

Zakázka se týká všech budov Masarykova divadla. Některé jsou ve vlastnictví TJ Sokol Jičín, respektive ve spoluvlastnictví, a proto ve smlouvě Sokol vystupuje po boku Jičína coby objednatel. Zakázka spočívá ve vypracování kompletní dokumentace. Vzhledem ke své komplexnosti je rozdělena na pět etap. V první etapě má dodavatel vypracovat základní studii rekonstrukce, včetně vyjádření památkářů; a lhůta je stanovena na 120 dnů od podpisu smlouvy. Ve druhé a třetí etapě má dodavatel zpracovat dokumentaci pro povolení stavby, včetně potřebných stanovisek dotčených orgánů státní správy a správců sítí, a dokumentaci k provedení stavby včetně cenové soustavy prací, přičemž druhá etapa má být hotova do 180 dnů od dodání studie a u třetí etapy je tato lhůta dána na 180 dnů od rozhodnutí o povolení stavby. Ve čtvrté etapě bude mít firma za úkol vyřešit interiéry a vnitřní design, a to do 210 dnů od rozhodnutí o povolení stavby. A konečně, pátá etapa spočívá v autorském dozoru při samotných stavebních pracích. Vzhledem k tomu, že dosud neexistuje ani studie, náklady na vlastní rekonstrukci lze jen velmi matně odhadovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

10:28 Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

Pátek 3. května bude ve Vsetíně plných slavnostních událostí. Kromě otevření nového vlakového nádraž…