Jičín: Telefonní ústředna městského úřadu dosluhuje, bude zakoupena nová

25.11.2020 9:35

Rada města schválila zakoupení nové IP telefonní ústředny pro Městský úřad Jičín. Současná ústředna Alcatel je již více než 15 let stará a dosluhuje. V minulosti docházelo i k závažným haváriím. Nový telefonní systém dodá firma VSV connect spol. s.r.o. za 137 298 Kč bez DPH.

Jičín: Telefonní ústředna městského úřadu dosluhuje, bude zakoupena nová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Zastaralost současné telefonní ústředny přináší každodenní problémy. Například dovoluje pouze 8 hlasových kanálů mezi budovou na Žižkově náměstí a tzv. bývalým Arisem. V praxi to znamená omezení v přepojování hovorů, pokud jsou kanály obsazené. Stávající ústřednu by sice bylo možné upgradovat, avšak téměř za stejnou cenu, jaká je za pořízení nové s telekomunikačními bránami pro 160 analogových telefonů. Ústředna bude i velkým přínosem v dnešní době, kdy řada zaměstnanců městského úřadu kvůli karanténním opatřením pracuje z domova. Díky nové ústředně budou i z domova dostupní na své pevné lince, kterou mají v kanceláři, a budou moci vyřizovat služební hovory. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …