Jihlava: Cyklojízda na podporu nemocnice a onkologicky nemocných dětí

10.09.2020 17:39

Již 10. ročník tradiční akce Na kole dětem Vysočinou se letos uskuteční 12. září. Projížďka dlouhá 77 km opět povede z náměstí v Telči přes Třešť až do Jihlavy.

Jihlava: Cyklojízda na podporu nemocnice a onkologicky nemocných dětí
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Ujedete na kole 77 kilometrů a chcete podpořit jihlavskou nemocnici společně s onkologicky nemocnými dětmi? Tak se přidejte do pelotonu Josefa Zimovčáka, který jej na velocipédu povede již tuto sobotu z Telče přes Třešť a krajinu kolem vodní nádrže Hubenov až do Jihlavy.

Anketa

Zeman a Babiš by měli zemřít, řekl Pavel Novotný. Je to na trestní stíhání?

89%
11%
hlasovalo: 37212 lidí

„Doufám, že co do počtu účastníků, tak i do výše vybraného finančního obnosu letošní ročník ty minulé předčí, a že si to společně užijeme. Počasí je objednáno," říká s úsměvem patron projektu Josef Zimovčák.

Cyklojízda Na kole dětem Vysočinou je charitativní akce, která si klade za cíl přispět dobré věci, podpořit nemocné děti, přilákat cyklisty nejen z Vysočiny a ukázat známé i méně známé krásy tohoto kraje. Cyklisty budou po celou trasu doprovázet státní policisté, pojede se totiž za plného provozu.

Připojit se do pelotonu ale bude možné i kdekoli jinde po trase cesty. Na konečné zastávce v Jihlavě bude pro návštěvníky připraveno občerstvení. Trasu společně s časovým harmonogramem cesty lze najít ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

spalovací motory

Kéž by se vám podařilo zrušit zákaz spalovacích motorů, ale upřímně, věříte tomu, že se vám to podaří? Jak toho chcete docílit? Zatím to nevypadá, že by EU chtěla zákaz zrušit. Nejsou to z vaší strany jen plané sliby před volbami?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…