Jihlava: Město koupilo pětimetrový stan

31.08.2018 7:34

Pneumatický stan v barvách Jihlavy se poprvé postaví na Masarykově náměstí 15. září.

Jihlava: Město koupilo pětimetrový stan
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava pořádá mnoho kulturních i společenských akcí a právě k takovým příležitostem si letos pořídila pětimetrový pneumatický stan v barvách města. Návštěvníci se mohou na šedo červený stan s logem Jihlavy podívat poprvé 15. září na Masarykově náměstí, kde proběhnou velkolepé oslavy sto let od založení republiky Proletí 100letí.

„Stan ale využijeme prakticky všude, kde budeme chtít město prezentovat a kde budeme něco pořádat,“ přiblížil Tomáš Koukal, vedoucí městského odboru školství, kultury a tělovýchovy.

V současné době město vlastní dva nůžkové stany s logem města a jeden stan pro Zdravé město. Ostatní stany jsou bez loga či barev Jihlavy. Stan za necelých 90 tisíc byl pořízen z provozního rozpočtu odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

„Jihlava již nějakou dobu postupně řeší propagaci města dokupováním nových propagačních předmětů. Stan bude sloužit jako zázemní stan pro všechny akce pořádané městem, a to různými odbory magistrátu. Půjde o důstojnou propagaci města,“ doplnila Alena Zápotočná, koordinátorka kulturních akcí města z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Stan bude na jihlavskou radnici dodán tři dny před vypuknutím oslav sta let od vzniku republiky Proletí 100 letí, které se odehrají na Masarykově náměstí 15. září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…