Jihlava: Na Českém mlýně si můžete posedět v novém Picnic Pointu

15.07.2023 7:29 | Tisková zpráva

Zastřešené sezení má město zapůjčené na letní sezónu od soukromé firmy. Umístěné je v blízkosti řeky a lidem má sloužit k odpočinku nebo – v těchto horkých dnech – jako úkryt před sluncem.

Jihlava: Na Českém mlýně si můžete posedět v novém Picnic Pointu
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava má Picnic Point. Příjemné posezení najdete nově v blízkosti řeky ve sportovně relaxačním areálu Český mlýn. Město ho má na letní sezónu zapůjčené na zkoušku od soukromé firmy SEGA. „Její majitel se s Picnic Pointem setkal na svých cestách po Thajsku. Když se z dovolené vrátil, vyrobil ho a městu ho pak nabídl k vyzkoušení,“ vysvětlil náměstek primátora Radek Popelka, jak se posezení do Českého mlýna dostalo.

Picnic Point se stolem, lavicemi a širokou střechou tak nabízí posezení nejen pro sportovce, ale i pro kolemjdoucí, kteří si chtějí na chvíli odpočinout u řeky a jen tak relaxovat. V těchto horkých dnech tam navíc najdou i příjemný stín. „Věříme, že se Picnic Point osvědčí. A pokud tomu tak bude, nebráníme se do budoucna postavit ho i na další místa v Jihlavě. Budeme moc rádi za zkušenosti a postřehy od všech, kdo ho vyzkouší,“ uvedl Radek Popelka s tím, že časem by k Picnic Pointu mohl přibýt třeba i stojan na kola.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litomyšl: Experimentovat při vaření rozhodně zakázáno není

19:06 Litomyšl: Experimentovat při vaření rozhodně zakázáno není

Také v letošním roce, který je obrazně řečeno zalitý Smetanou, chceme uctít památku M. D. Rettigové,…