Jihlava: Silnice do Pístova bude až do konce října zavřená

21.08.2018 16:04

Rekonstrukce Telečské ulice pokračuje.

Jihlava: Silnice do Pístova bude až do konce října zavřená
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

V polovině srpna skončila první etapa, v rámci které z Telečské ulice v Jihlavě zmizel desítky let starý povrch z kamenné dlažby, kterou kompletně nahradily tři vrstvy nového asfaltového pláště. Nyní se bude opravovat zhruba stometrový úsek u garáží a městského útulku a také silnice na Pístov, která bude uzavřena až do 30. října.

„Přes jednu polovinu opravované silnice bude umožněn provoz pouze pro obsluhu obyvatel Pístova, a to až od městského útulku. Stejně tak budou majitelé po provizorním mostu puštěni do přilehlých hromadných garáží, ale pouze do prvního garážové ho vjezdu. Ostatní vjezdy do garáží ze silnice třetí třídy budou bohužel uzavřené a neprůjezdné,“ uvedl Hynek Schimmer z odboru dopravy jihlavského magistrátu.

Uzavírkou bude dotčena trasa linky autobusu číslo 7 městské hromadné dopravy, který jezdí z Masarykova náměstí do Popic. Autobus bude do konce října jezdit přes Hradební ulici, odkud se dá na Znojemskou, poté na silnici I/38, ze které sjede na bývalou tankovou cestu a dojede zpět na silnici třetí třídy, která vede do Pístova a dál.

Obousměrná objížďková trasa pro veškerý provoz bude vedena po stávající již vyznačené objízdné trase, tedy mohou řidiči sjet z ulice Ke Skalce vlevo na silnici II/602 a pak se vydat směrem na Pelhřimov na okružní křižovatku a pak dále po silnici II/406 přes Kostelec do Salavic, kde se dá odbočit vlevo na silnici třetí třídy, která vede do Pístova, Vysoké a Popic. Objízdná trasa je dlouhá 12,5 km.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…