Jindřichův Hradec se do akce Do práce na kole zapojí již popáté

18.03.2019 10:51

V Jindřichově Hradci se pomalu ale jistě stává tradicí zapojení v celostátní soutěži Do práce na kole. Již popáté tak budou mít letos obyvatelé Jindřichova Hradce možnost přispět svým pohybem cestou do zaměstnání nejen ke zlepšení své fyzické kondice a životního prostředí ve městě, ale zároveň i k podpoře hendikepovaných osob.

Jindřichův Hradec se do akce Do práce na kole zapojí již popáté
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Organizátorem je město Jindřichův Hradec, které za spolupráce s Nadačním fondem rozvoje města promění výsledné kilometry v hotovost, která je po skončení soutěže věnována na předem vybraný účel konkrétní osobě. Během minulých čtyř ročníků soutěže tak bylo celkem předáno 155 tisíc korun. Jako každý rok, tak i letos je hlavní výhrou v soutěži jízdní kolo.

„V Jindřichově Hradci je akce velmi oblíbená. Ať už na kole nebo pěšky, tak v loňském roce šlapalo 71 týmů, které měly dohromady 280 členů. Týmy dohromady ujely a ušly téměř 39 tisíc kilometrů. Jen za Městský úřad Jindřichův Hradec soutěžilo 66 zaměstnanců v 16 týmech,“ doplnil starosta města Stanislav Mrvka.

Do soutěže je možné se registrovat od počátku měsíce března, samotná soutěž pak trvá po celý měsíc květen. Ještě v žádném ročníku se nepodařilo překročit hranici 300 přihlášených soutěžících. Podaří se to letos?

Více o pravidlech, výhodách a akcích pro soutěžící je možně nalézt na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…