Karlovy Vary: Rekonstrukce omezuje dopravu před Horním nádražím

13.01.2019 15:52

Město zahájilo dlouho připravovanou rekonstrukci přednádražního prostoru před výpravní budovou Horního nádraží v Karlových Varech. Nyní stavební práce zasáhly do dopravního režimu na celém prostranství u nádraží.

Karlovy Vary: Rekonstrukce omezuje dopravu před Horním nádražím
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Úplně omezeno je parkování, částečně omezen je průjezd vozidel a pohyb chodců. Obsluhaautobusy MHD zůstává zachována. Zastávka Horní nádraží ve směru na Rozcestí u Koníčka se přesouvá před nádražní budovu, zastávka ve směru k Tržnici zatím zůstává na svém obvyklém místě. Přesunuta bude ve druhé polovině ledna. Zajištěn je průchod chodců ve směru k Nádražní stezce.

Kompletní rekonstrukcí projde celý prostor před nádražím, včetně částí příjezdových komunikací. Budou zde vybudovány nové autobusové zastávky, bezpečné přechody pro chodce, parkoviště, instalováno nové veřejné osvětlení, mobiliář a pítko. Finální podobu lokalitě dají sadové úpravy. Dokončení revitalizace je naplánováno na červenec letošního roku.

Za dočasné omezení dopravy a snížení komfortu pohybu v lokalitě se omlouváme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…