Karlovy Vary: Zakoupením vánočního losu přispějete na dobrou věc

08.12.2021 20:07 | Tisková zpráva

Po loňském úspěchu je také v letošním roce v pavilonu Vřídelní kolonády od středy 8. prosince umístěn vánoční Vřídelní strom. Na něm jsou ozdoby plné losů. Výtěžek z prodaných losů bude věnován na činnost sportovních klubů hendikepovaných sportovců v Karlových Varech. Losy jsou ukryté v ozdobách a lze je získat po zakoupení kuponu v hodnotě 50 korun.

Karlovy Vary: Zakoupením vánočního losu přispějete na dobrou věc
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Mezi výhrami se objeví například voucher na prohlídku podzemí Vřídla, poukazy na kapry a vánoční stromky z Linhartu, plavenky, poukazy na lázeňské procedury, ale třeba i jízda lankovou, obrazy z městské galerie, křížovky apod. a spousta drobných dárků. Vyhrává téměř každý los.

Vřídelní kolonáda bude otevřená každý den od 10 do 17 hodin. Prostory Vřídelní kolonády zdobí Vřídelní strom již druhým rokem, tentokrát jde o stříbrný smrček, který městu darovaly Lázeňské lesy Karlovy Vary.

"Vánoce a tento adventní čas je obdobím dobrých skutků a tak zakoupením vánočního losu můžou nejen Karlovaráci pomoci a finančně podpořit hendikepované profesionální sportovní kluby ve městě. Loňský výtěžek byl téměř 25.000 korun a věřím, že se i v letošním roce povede podobnou sumu vybrat. Návštěvníci Vřídelní kolonády si mohou odnést různé, i velmi hodnotné dárky, a tak z vánočního stromku ve Vřídle budou mít radost obě strany, sportovní kluby i samotní výherci. Doufám, že ozdobený vánoční strom ve Vřídle se stane novou karlovarskou vánoční tradicí," dodává primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …