Karvinští strážníci se učí polsky

06.07.2017 16:51

V rámci projektu " Zintenzivnění přeshraniční spolupráce městských policií v Karviné a Jastrzębie-Zdroju ", který získal dotaci z Programu Interreg V-A Česká republika – Polsko, se učí zaměstnanci Městské policie Karviná polsky.

Karvinští strážníci se učí polsky
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Kurz polštiny probíhá ve dvou ročních cyklech. Cílem výuky je, aby strážníci Městské policie Karviná mohli mluvit s návštěvníky města z Polska i místními polskými usedlíky v polštině tak, aby se zkvalitnily veřejné služby poskytované městem polským klientům.

Projekt „Zintenzivnění přeshraniční spolupráce městských policií v Karviné a Jastrzębie-Zdroju ", registrační číslo projektu: CZ.11.4.120/0.0/0.0/15_006/0000062, je spolufinancován z prostředků Evropského fondu regionálního rozvoje v rámci Programu Interreg V-A Česká republika – Polsko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…