Klimkovice mají platan sněhuláků a vánočních přání, přibývají každý den

01.12.2020 13:07

I letos mají Klimkovice za zámkem u kostela platan ozdobený sněhuláky a vánočními přáními.

Klimkovice mají platan sněhuláků a vánočních přání, přibývají každý den
Foto: mesto-klimkovice.cz, Jozef Oravec
Popisek: Klimkovice

Na první adventní neděli se u něj předchozích sedm let konalo adventní dostaveníčko, jeho osmý ročník ale zrušila současná protiepidemická opatření. O to více se v klimkovickém Centru volného času Mozaika snažili, aby byl letos strom zcela nepřehlédnutelný. 

"Chceme zachovat tradici našeho sousedského setkání o první adventní neděli. A když už nám situace neumožnila se sejít, alespoň strom jsme vyzdobili co nejpestřeji. Sněhuláky vyráběly děti z našich mateřských škol, dělaly se i u nás v Mozaice, přinášeli nám je obyvatelé Klimkovic, ať je na strom zavěsíme. A další lidé chodí a budou chodit ke stromu a přidávat své sněhuláky a vánoční přání až do konce adventu," prozradila ředitelka centra Renata Návratová. 
Z archivu Mozaiky posílám nějaké fotografie k volnému užití. Pokud byste si chtěli pořídit nějaké vlastní záběry a povídání z věšení sněhuláků a přání na klimkovický platan, neváhejte mě kontaktovat. Zjistím, kdy mají tuto milou kratochvíli v plánu další klimkovické party, sdružení, rodiny,  a dám vědět.  Z instalace, která proběhla uplynulý pátek, máme k dispozici i nějaká videa, v případě zájmu mohu poslat prostřednictvím úschovny nebo whatsupu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…