Konzervatoristé Bohemia baletu se vrátí do Písku

25.02.2018 9:37

Jaroslav Slavický, umělecký ředitel Taneční konzervatoře hlavního města Prahy, se po roce vrací do Písku se svými tanečníky. Kdo v březnu loňského roku viděl představení Bohemia Baletu v Divadle Fráni Šrámka, jistě si nenechá ujít letošní představení. Bohemia Balet tentokrát zatančí baletní jednoaktovku Ples kadetů a taneční zkratku dramatu Dům Bernardy Alby. V Divadle Fráni Šrámka ve středu 14. března od 19 hodin.

Konzervatoristé Bohemia baletu se vrátí do Písku
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Ples kadetů nastudovala Kateřina Slavická. Choreografie Ivo Váni Psoty nám nechá nahlédnout do dívčího internátu při oficiální návštěvě mladých kadetů. Klasická baletní technika na hudbu Johanna Strausse ml.

V druhém baletním vystoupení se jedná o děj dramatu Dům Bernardy Alby španělského spisovatele Federica García Llorky. V taneční zkratce vyjádřený děj odehrávající se na pozadí potlačované touhy a milostného citu, který vyústí v rodinnou tragédii.

Vstupenky na baletní představení Bohemia baletu jsou již v prodeji a můžete si je zakoupit v pokladně Kulturního domu, v pokladně Divadla Fráni Šrámka (Senior point) nebo ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…