Kopřivnice: Nenuďte se o prázdninách doma a pojďte ven

11.07.2017 14:34

Ani v letošním roce nechybí v Kopřivnici akce určená mladým, kteří chtějí o letních prázdninách něco zažít, nazvaná Někdo ven???

Kopřivnice: Nenuďte se o prázdninách doma a pojďte ven
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Zejména mezi mladými oblíbenému projektu bude patřit osm prázdninových čtvrtků a poslední srpnový pátek. Účast na všech akcích je zdarma a podle organizátorů se mají účastníci na co těšit. „Snažili jsme se program přizpůsobit požadavkům mladých, tak aby byl pro ně co nejzajímavější,“ uvedla manažerka volnočasových aktivit Lenka Heráková a pokračovala: „Sedm aktivit se odehraje v našem městě, pouze jednou vyjedeme do aquaparku Olešna, kde si všichni užijí super den u vody.“

Nabídka zábavy projektu Někdo ven??? je bohatá a v tuto chvíli již v plném proudu. První akce s názvem Warm up se odehrála ve čtvrtek 6. července v parku E. Beneše. Další aktivitě, tentokrát ve znamení street basketbalu, bude patřit čtvrtek 13. července. „Tato hra centrum našeho města oživí od 17 hodin. Přijít si zahrát a pobavit se může každý, kdo nechce jen sedět doma a nudit se,“ pozvala na akci Lenka Heráková.

Ani letos nebude chybět závěrečné vyvrcholení v podobě koncertu. Do Kopřivnice v závěru srpna dorazí kapela Mirai. „Všichni ti, kteří se do projektu Někdo ven??? zapojí a přijdou na jednotlivé akce, dostanou náramek s logem. Za pět různých náramků se pak mohou stát VIP hostem na zmíněném koncertě,“ dodala na závěr manažerka volnočasových aktivit.

Podrobné informace o prázdninovém projektu i jednotlivých akcích najdou zájemci na Facebooku – https://www.facebook.com/nekdoven.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…